Fogtechnikus Kongresszus

2024.04.19-20-án kerül megrendezésre a Prágai Géza II. Kárpát-Medencei Fogtechnikus Kongresszus, melyen a PREMET Kft. is részt vesz kiállítóként. A standunkon megtekinthetik lézerszinterezéssel késíztett titán vázszerkezeteinket.

A kongresszuson hazai és külföldi előadók mutatják be a fogtechnika legújabb trendjeit és technikáit. Az előadók mind itthon, mind külföldön szakterületük egy-egy kiemelkedő szaktekintélyei. A látogatók megismerkedhetnek a legújabb anyagokkal és eszközökkel, részt vehetnek szakmai workshopokon, ezen kívül lehetőségük lesz a fogtechnikusokkal és a kiállítókkal való kapcsolatépítésre.

A 2 napos rendezvényen szó lesz többek között a digitális oktatás-analóg barátságról, a zavarmentes dinamikus okkluzió kialakításáról a teljes szájrendezések esetében, a modern digitális megoldásokról az implantátumokon rögzülő teljes ívű pótlások elkészítéséről, a fogászati kerámiáról, hogy csak néhányat említsünk.

Április 20-án 16:15-kor pedig a Dental Trade Kft. és Precogito Kft. cégekkel együtt workshopot tartunk „Lézerszinterezett titán vázak leplezése kerámiával és kompozittal” címmel.

Szeretettel várjuk mind a standunknál, mind pedig workshopunkon.