Részvétel a Hungaromed kiállításon

A HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás 2018. október 11–13-án került megrendezésre Budapesten a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén. A kiállításon és konferencián jelen voltak a magyar egészségügy meghatározó szereplői: orvosok, intézményvezetők, cégek és az egészségügy szinte összes területének képviselői. A Premet Kft. is képviseltette magát a Mediklaszter szervezésében ezen az átfogó egészségügyi szakkiállításon, ahol az orvostechnikai és gyógyászati segédeszközöktől kezdve, az ápolási eszközökön, kórháztechnikán át a gyógyszerellátást és a betegek otthonápolását segítő eszközökig felvonult a szakma élvonala. A kiállítás három előadótermében a szakmai partnerek telt házas konferenciákat, továbbképzéseket tartottak. Kiemelkedő volt a MediKlaszter Nemzetközi Orvostechnikai Konferenciája, ahol a fő téma a magyar orvostechnikai ipar innovációja, bel- és külföldi versenyképességének növelése volt.

„Az egészségipar mindenhol a világon – így Magyarországon is – az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat. Ráadásul nem átmeneti, a divat vagy az aktuálisan felfutó kereslet szülte konjunkturális ágazatról, hanem tartósan és folyamatosan bővülő, stabil, a recessziótól is szinte teljesen védett piacról van szó. Olyanról, amely más ágazatokra is innovatív hatással van” – mondta a kiállítás megnyitóján Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója. Mindezeket figyelembe véve indította el idén a Hungexpo a HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai kiállítást és konferenciát, amely a cég reményei szerint hamarosan nemcsak idehaza, hanem a régióban is a szakma tájékozódási pontja lehet.

Az október 11–13. között megrendezett kiállításon 2.300 négyzetméteren 97 kiállító – köztük a legnagyobb orvostechnikai, valamint gyógyászati segédeszköz gyártó-és forgalmazó cégek, magán egészségügyi szolgáltatók, egészségbiztosítók, szakmai szervezetek – mutatták be termékeiket, szolgáltatásaikat. Az eseményen részt vett a szakma élvonala. A kiállításon és a hozzá kapcsolódó programokon keresztül megismerhetők voltak a legújabb technológiai eredmények és a legfrissebb elemzések.

Hungaromed Kiállítás / Hungaromed 2018