A Premet Kft. professzionális felhasználású termékek 3D nyomtatással történő gyártását végző cég. Eszközei révén képes a különleges, legmagasabb minőségi követelményeknek is eleget tévő fém és polimer alapanyagok használatára, termékek gyártására. A Premet Kft. – jelenleg az országban 3D nyomtatás révén egyedüliként – képes az implantációk során alkalmazható titán termékek előállítására is.

Tevékenysége fókuszában az orvosi eszköz gyártás áll, melyen belül kiemelt helyet foglalnak el a fogászati termékek. Felszereltsége és szakembereinek felkészültsége ugyanakkor lehetővé teszi más szektorok kiszolgálását, termékeinek gyártását is. A hangsúlyt ezen esetekben is a nagyobb technológiai, szakmai felkészültséget igénylő termékek készítésére helyezi.

A Premet Kft. kiemelt hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésre, innovációra, a 3D nyomtatás alkalmazásának minél szélesebb körben történő elterjesztésére, kiterjesztésére.

A Premet Kft. társadalmi felelősségvállalási programja keretében támogatja a diákok 3D nyomtatással kapcsolatos képzését, valamint jótékonysági programok megvalósítását.

Dr. Pásztor Zsolt ügyvezető